A SPA a fizikai és mentális értelemben vett jóllét és az öröm szigete rohanó világunkban. Az öröm pedig az általános kortünetnek számító stressz kezelésében kulcsfontosságú szerepet játszik. A spa kezelések vitalitást, harmóniát és szépséget nyújtanak.


Ha fáradt, feltöltõdésre van szüksége, és kicsit ki akar szakadni a rohanó hétköznapokból, jöjjön el, akkor is, ha csak pár szabad órája van.

BEJELENTKEZÉS:

Reggel 10 és este 8 között az alábbi telefonszámon lehetséges:

+36 20 2668650

Kezeléseket kizárólag elõzetes bejelentkezéssel vállalunk!

A kezelésekre érdemes elõre (min. 3-4 nappal) idõpontot egyeztetni.
Munkánkból adódóan a telefont nem mindig tudjuk felvenni, de mindenkit visszahívunk, amennyiben kijelzi a telefonszámot.
Amennyiben kérdése van, hívjon, vagy írjon az info@spamasszazs.hu email címre.
Cím: Budapest 11. kerület Bartók Béla út. 96. I. emelet 16-os ajtó (16-os kapucsengõ)
 

 

                            ÜZLETVEZETÕ:

Papp Gyöngyvér gyógymasszõr és terapeuta

Jó pár évvel ezelõtt édesanyám betegsége döbbentett rá, hogy az egészség az egyik legértékesebb dolog ebben az életben, bár sokan erre csak akkor jönnek rá, amikor már a probléma bekövetkezett. Elkezdtem foglalkozni az egészséges élettel és az ehhez kapcsolódó témakörökkel. Ennek hatására én magam is egy életmódváltáson mentem keresztül az elmúlt jó néhány évben. Elindultam az ÖNISMERET ÚTJÁN. Úgy éreztem, más életre vágyom, így kockáztattam, és kiléptem a multik mókuskerekébõl, és mindenemet, szívemet-lelkemet beleraktam a Spamasszázs Központ létrehozásába.
Életemet végigkísérte az emberekkel való bensõséges beszélgetés (lelkizés), mindig is szerettem adni is és kapni is, így most a Spamasszázs Központtal szeretnék egy kis törõdést, nyugalmat, kényeztetést, gondoskodást, és ez által EGÉSZ-séget vinni az emberek életébe.
 

TOVÁBBI TERAPEUTÁINK:

Diószegi Eszter gyógy- és sportmasszõr

Emelt szintû gyógy és sportmasszõrként végeztem. A hivatásom egyben a hobbim is! Azért választottam ezt a foglalkozást, mert embereknek szeretnék segíteni az egészségüket érintõ problémákban.
Eddigi tapasztalataimat gyógyfürdõkben, rehabilitációs intézetekben és aktív sportolók masszírozásával szereztem. Pályakezdõként találkoztam Papp Gyöngyvérrel, aki mentoromként sokat segít és támogatja fejlõdésemet. Folyamatosan fejlesztem tudásomat, így Vendégeimet személyre szabottan, valamint igényeiknek megfelelõen kezelem.
A masszázs kikapcsolódást és feltöltõdést jelent, mert a masszírozás alatt lelkileg és szellemileg ellazulhat, pozitív energiához juthat és a folyamat során elûzhetem a mindennapi gondjait. A mai világban elengedhetetlen az egészségünk megõrzéséhez testünk és lelkünk jó karbantartása. Ebben szeretnék jó példát mutatni és segítséget nyújtani Vendégeimnek.

 

Pogácsás László gyógymasszõr

Szakmai végzettségem: Gyógymasszõr, Wellness & Spa manager

Szakmai tapasztalatom: 19. év a Gellért Gyógyfürdõben, jelenleg a Dagály-Fürdõben

Ismert és alkalmazott masszázs fajtáim:

Gyógymasszázs + kimozgatások, Svédmasszázs, Aromaterápiás masszázs, Cranial nyak és fej massázs, Lávaköves masszázs, Ayurvédikus masszázs, Frissitõ sport masszázs, Testradír, Alakformáló masszázs és a HAMMAM csomag.

A szakma szeretete, mindmáig meghatározza az Életemet.

 

dr. Nagy Mária: masszõr és terapeuta

Dr. Nagy Mária 69 éves nyugdíjas fogszakorvos vagyok, két csodálatos lányom és egy tündéri kislányunokám van. Pár éve, hogy abbahagytam az eredeti hivatásomat, és úgy éreztem, hogy annál több van bennem, mint hogy tétlenül otthon üljek, ezért az évek során elvégeztem egy hipnózis önismereti és több energiakezelés tanfolyamot, illetve svédmasszõri oklevelet is szereztem.

Az életben nagyon sok mindent átéltem, túléltem, rengeteget tanultam, tapasztaltam, és az ezekbõl szerzett tudásomat szeretném átadni kedves leendõ Vendégeimnek. Mindenkit várok sok szeretettel.
Szolgáltatásaim: masszázs, craniosacralis masszázsterápia, energiakezelés, csakratisztítás, tükörterápia

 

Mindannyian szeretettel látjuk a Spamasszázs Központban.

HÍVJON IDÕPONTÉRT MOST:+36 20 2668650

 


FONTOS TUDNIVALÓ:
    Próbáljon meg nem enni a kezelést megelõzõ legalább egy órában, de üres gyomorral se jöjjön, érdemes kezelés elõtt 2-3 órával egy könnyû ételt elfogyasztani. A folyadékbevitelre is figyeljen oda, igyon sok vizet a kezelés elõtt és a kezelés után, mivel ilyenkor az anyagcsere felgyorsul, és a méregtelenítés folyamata elkezdõdik. Ez a folyamat akkor teljesül be, ha a méreganyagokat ki tudjuk üríteni, így hát igyunk sok vizet.
   Abban az esetben, ha valami közbejön, és kénytelen lemondani az elõre megbeszélt idõpontot, kérem értesítsen minél elõbb, mivel azt csak 36 órával a foglalást megelõzõen tudjuk elfogadni. Idõpont lemondás elmulasztása kezelési alkalom veszítésével jár.


MÉDIAMEGJELENÉS
Nagyobb térképre váltás

Kérjen időpontot kezeléseinkre!

Visszahívjuk időpont egyeztetés céljából.


ONLINE
időpont foglalás