A SPA a fizikai és mentális értelemben vett jóllét és az öröm szigete rohanó világunkban. Az öröm pedig az általános kortünetnek számító stressz kezelésében kulcsfontosságú szerepet játszik. A spa kezelések vitalitást, harmóniát és szépséget nyújtanak.


Ha fáradt, feltöltődésre van szüksége, és kicsit ki akar szakadni a rohanó hétköznapokból, jöjjön el, akkor is, ha csak pár szabad órája van.

BEJELENTKEZÉS:

Reggel 10 és este 8 között az alábbi telefonszámon lehetséges:

+36 20 2668650

Kezeléseket kizárólag előzetes bejelentkezéssel vállalunk!

A kezelésekre érdemes előre (min. 3-4 nappal) időpontot egyeztetni.
Munkánkból adódóan a telefont nem mindig tudjuk felvenni, de mindenkit visszahívunk, amennyiben kijelzi a telefonszámot.
Amennyiben kérdése van, hívjon, vagy írjon az info@spamasszazs.hu email címre.
Cím: Budapest 11. kerület Bartók Béla út. 96. I. emelet 16-os ajtó (16-os kapucsengő)
 

 

                            ÜZLETVEZETŐ:

Papp Gyöngyvér gyógymasszőr és terapeuta

Jó pár évvel ezelőtt édesanyám betegsége döbbentett rá, hogy az egészség az egyik legértékesebb dolog ebben az életben, bár sokan erre csak akkor jönnek rá, amikor már a probléma bekövetkezett. Elkezdtem foglalkozni az egészséges élettel és az ehhez kapcsolódó témakörökkel. Ennek hatására én magam is egy életmódváltáson mentem keresztül az elmúlt jó néhány évben. Elindultam az ÖNISMERET ÚTJÁN. Úgy éreztem, más életre vágyom, így kockáztattam, és kiléptem a multik mókuskerekéből, és mindenemet, szívemet-lelkemet beleraktam a Spamasszázs Központ létrehozásába.
Életemet végigkísérte az emberekkel való bensőséges beszélgetés (lelkizés), mindig is szerettem adni is és kapni is, így most a Spamasszázs Központtal szeretnék egy kis törődést, nyugalmat, kényeztetést, gondoskodást, és ez által EGÉSZ-séget vinni az emberek életébe.
 

TOVÁBBI TERAPEUTÁINK:

Diószegi Eszter gyógy- és sportmasszőr

Emelt szintű gyógy és sportmasszőrként végeztem. A hivatásom egyben a hobbim is! Azért választottam ezt a foglalkozást, mert embereknek szeretnék segíteni az egészségüket érintő problémákban.
Eddigi tapasztalataimat gyógyfürdőkben, rehabilitációs intézetekben és aktív sportolók masszírozásával szereztem. Pályakezdőként találkoztam Papp Gyöngyvérrel, aki mentoromként sokat segít és támogatja fejlődésemet. Folyamatosan fejlesztem tudásomat, így Vendégeimet személyre szabottan, valamint igényeiknek megfelelően kezelem.
A masszázs kikapcsolódást és feltöltődést jelent, mert a masszírozás alatt lelkileg és szellemileg ellazulhat, pozitív energiához juthat és a folyamat során elűzhetem a mindennapi gondjait. A mai világban elengedhetetlen az egészségünk megőrzéséhez testünk és lelkünk jó karbantartása. Ebben szeretnék jó példát mutatni és segítséget nyújtani Vendégeimnek.

 

Nagy E. Orsolya masszőr és természetes gyógymódok szakértő

Eredetileg okleveles közigazgatási menedzser vagyok, azonban erről az útról családi betegségek, majd később önmagam keresése térített le az egészség fenntartása és a gyógyítás felé. A közigazgatásban eltöltött évek kellettek ahhoz, hogy rájöjjek az életet nem túlélni, hanem megélni kell. A természetes gyógymódok átfogó, holisztikus szemlélete magával ragadott, sokat tanultam a különböző gyógyítási technikákról, vannak kedvenceim, olyanok, amiket hatékonynak gondolok. Az érintésnek gyógyító ereje van, mert egy masszázs a fizikai síkon túl az érzelmi világunkra is kihat. Szeretek újítani és szeretem együtt alkalmazni a különböző gyógyító technikákat. Így hoztam létre az egyénre szabott holisztikus masszázsterápiámat.
Mindenki egy egyéniség és ebből a Csodából csak egy van a világon. Ha ez a Csoda elhalványul vagy elszürkül, képtelenek vagyunk teljes életet élni. Mindig olyan kezelést válassz, amivel a Csodát ismét ki tudod színezni és felemelni!

 

Pogácsás László gyógymasszőr

Szakmai végzettségem: Gyógymasszőr, Wellness & Spa manager

Szakmai tapasztalatom: 19. év a Gellért Gyógyfürdőben, jelenleg a Dagály-Fürdőben

Ismert és alkalmazott masszázs fajtáim:

Gyógymasszázs + kimozgatások, Svédmasszázs, Aromaterápiás masszázs, Cranial nyak és fej massázs, Lávaköves masszázs, Ayurvédikus masszázs, Frissitő sport masszázs, Testradír, Alakformáló masszázs és a HAMMAM csomag.

A szakma szeretete, mindmáig meghatározza az Életemet.

 

dr. Nagy Mária: masszőr és terapeuta

Dr. Nagy Mária 69 éves nyugdíjas fogszakorvos vagyok, két csodálatos lányom és egy tündéri kislányunokám van. Pár éve, hogy abbahagytam az eredeti hivatásomat, és úgy éreztem, hogy annál több van bennem, mint hogy tétlenül otthon üljek, ezért az évek során elvégeztem egy hipnózis önismereti és több energiakezelés tanfolyamot, illetve svédmasszőri oklevelet is szereztem.

Az életben nagyon sok mindent átéltem, túléltem, rengeteget tanultam, tapasztaltam, és az ezekből szerzett tudásomat szeretném átadni kedves leendő Vendégeimnek. Mindenkit várok sok szeretettel.
Szolgáltatásaim: masszázs, craniosacralis masszázsterápia, energiakezelés, csakratisztítás, tükörterápia

 

Mindannyian szeretettel látjuk a Spamasszázs Központban.

HÍVJON IDŐPONTÉRT MOST:+36 20 2668650

 


FONTOS TUDNIVALÓ:
•    Próbáljon meg nem enni a kezelést megelőző legalább egy órában, de üres gyomorral se jöjjön, érdemes kezelés előtt 2-3 órával egy könnyű ételt elfogyasztani. A folyadékbevitelre is figyeljen oda, igyon sok vizet a kezelés előtt és a kezelés után, mivel ilyenkor az anyagcsere felgyorsul, és a méregtelenítés folyamata elkezdődik. Ez a folyamat akkor teljesül be, ha a méreganyagokat ki tudjuk üríteni, így hát igyunk sok vizet.
•   Abban az esetben, ha valami közbejön, és kénytelen lemondani az előre megbeszélt időpontot, kérem értesítsen minél előbb, mivel azt csak 36 órával a foglalást megelőzően tudjuk elfogadni. Időpont lemondás elmulasztása kezelési alkalom veszítésével jár.


MÉDIAMEGJELENÉS
Nagyobb térképre váltás

Kérjen időpontot kezeléseinkre!

Visszahívjuk időpont egyeztetés céljából.


ONLINE
időpont foglalás